Vor Frue Cantori  


Forside
Koret
Kalender
Aktuelt
Dirigent
Sangere
Lyd
Optagelse i koret
Kontakt
Pressebilleder
Links


Edition VFC
 

Dirigent:  

Juliane Ilgner er født 1988 i Tyskland og begyndte at spille orgel som 11-årig.  

Fra 2007-2014 studerede hun kirkemusik i Lübeck (Arvid Gast, Franz Danksagmüller) og København (Bine Bryndorf, Søren C. Vestergaard), hvor hun afsluttede sin kandidat i juni 2014.

I løbet af sin studietid har Juliane deltaget ved adskillige mesterkurser  og orgelakademier med bl. a. Michael Radulescu, David Higgs, Jaques van Oortmerssen, Martin Schmeding, Hans-Ola Ericsson og William Porter.

Sideløbende med sine studier arbejdede hun som korleder for flere kor i Lübeck og omegn og som organistassistent i St. Lorenz kirke i Travemünde.

I København har Juliane virket som korlederassistent ved det tyske ”Kantorei St. Petri”.

Derudover har hun som dirigent og continuo-spiller medvirket i adskillige kantate-projekter på Musikhochschule Lübeck og i Trinitatis Kirkes barokensemble i København.

Hendes store forkærlighed for korarbejdet har betydet, at hun siden august 2015 studerer korledelse med Alice Granum ved Syddansk Musikkonservatoirum i Odense.

Som solist spiller Juliane hyppigt orgelkoncerter i Tyskland og Danmark, og hendes spil er blevet livetransmitteret på DR.

Juliane har vundet flere 1. priser i den tyske ungdomskonkurrence "Jugend musiziert" og modtog i 2013 Amager Musikfestivals Talentpris.

Efter endte kirkemusikstudier blev Juliane i august 2014 ansat som organist i Sct. Nicolai kirke i Aabenraa.

Her har hun bl.a. stiftet et nyt klassisk projektkor. Siden november 2015 er hun dirigent af Vor Frue Cantori.

 

 

       
 
 
 

Vor Frue Cantori   Sangstationen  Domkirkepladsen 5  6100 Haderslev   info@vorfruecantori.dk