Dirigenten

Vor Frue Cantori ledes af  dirigent Juliane Ilgner. Juliane er født og opvokset i Tyskland, hvor hun har studeret orgel og kirkemusik i Lübeck (Arvid Gast, Franz Danksagmüller) og i København (Bine Bryndorf, Søren C. Vestergaard), hvor hun afsluttede sin kandidat i juni 2014. I løbet af sin studietid deltog Juliane i adskillige mesterkurser i direktion og i orgelakademier med blandt andet Michael Radulescu, David Higgs, Jaques van Oortmerssen, Martin Schmeding, Hans-Ola Ericsson, William Porter og Carsten Seyer-Hansen.

Sideløbende med sine studier arbejdede hun som korleder for flere kor i Lübeck og omegn, og i København har Juliane virket som korlederassistent ved det tyske ”Kantorei St. Petri”. Derudover har hun som dirigent og continuo-spiller medvirket i adskillige kantate-projekter på Musikhochschule Lübeck, i Trinitatis Kirkes barokensemble i København og i egen regi.

Fra 2015 til 2018 var Juliane Ilgner dirigent for Vor Frue Cantori i Haderslev. Samtidig med dette studerede hun korledelse ved Alice Granum ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense. Her afsluttede hun sit kandidatstudie som dirigent i juni 2017.

Fra 1. november 2021 er Juliane igen fastansat som Vor Frue Cantoris dirigent.